Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
6. aprīlis, 2014
Drukāt

Gaisīgie riekstu cepumi “Pārslas” (5)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

130 g miltu, 260 g cukura, 130 g sviesta, 3 olu baltumi, 260 g riekstu.

Puto olas baltumus ar pusi cukura, atsevišķi puto pārējo cukuru ar sviestu.

Riekstus samaļ gaļas mašīnā. Visu savieno kopā.

Cepešpannu ietauko ar sviestu. Ar konditorejas maisu uz plāts izspiež cepumus un cep 210 oC.

Pievienot komentāru

Komentāri (5)

  1. Un cik ilgi cep?

  2. Uz katra cepuma – daži pilienu aveņu vai jāņogu sulas!

  3. kāpēc cepumi sārti?

  4. Piekrītu!Ja ar šo recepti var izcept šādus cepumus-tad jābūt burvim!

  5. Kaitina raksti, kuriem pievienotas neatbilstošas fotogrāfijas! Tikpat labi šo rakstu varēja dekorēt aitas vai prezidenta Bērziņa foto!

Draugiem Facebook Twitter Google+