Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
25. jūlijs, 2014
Drukāt

Gaisīgs augļu deserts groziņos. Fotorecepte

Foto no lady.tochka.netFoto no lady.tochka.net

Šim desertam var izvēlēties jebkurus augļus un ogas, veidojot priecīgu dekoru.
Sastāvdaļas:
3-4 kivi
1 apelsīns
1/2 bumbieris
1/2 ābols
1 plāksnīte baltās šokolādes (100 g)
80 g kokosriekstu skaidiņu
1/2 paciņa malta kanēļa
1 paciņa vaniļas cukura
8 mandeles vai 1 paciņa riekstu šokolādē
6-8 groziņi

1. Nomazgā augļus un notīra miziņu.
2. Gabaliņos sagriež kivi.
3. Sagriež ābolus, bumbierus un apelsīnus.
4. Sarīvē balto šokolādi. Jāparūpējas, lai šokolāde nekustu. To var arī 30-40 minūtes pirms gatavošanas paturēt ledusskapī vai 20 minūtes saldētavā.
5. Izrotā šķīvi, uz kura liks groziņus, ar kokosriekstu skaidiņām.
6. Sāk pildīt groziņus. Lejasdaļā liek saldo pārsteigumu – karotīti baltās šokolādes un riekstus.
7. Liek groziņos augļus un ogas. Šajā gadījumā tie ir kivi, apelsīni un bumbieri.
8. Virsiņu rotā ar augļiem un kanēli, balto šokolādi un kokosa skaidiņām, kuras var samaisīt ar vaniļas cukuru.
9. Rotā gatavos groziņus ar interesantiem lietussardziņiem, piparmētru lapiņām, svaigām ogām un – kas tik jums ienāk prātā.

Pirms pasniegšanas desertu var nolikt aukstumā.

Recepte no lady.tochka.net

Pievienot komentāru

Medību laikā sievietei iešauj kājā Sestdien Kurzemē medību laikā kāda sieviete guvusi šautu brūci kājā.
Draugiem Facebook Twitter Google+