Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
18. decembris, 2013
Drukāt

Galds un cienasts ar virsuzdevumu

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Telpa ap galdu. Ja uz svētku galda paredzēts bagātīgs cienasts, var gadīties, ka uz tā vairs neatliek vietas svētku noformējumam un dekoriem. Tad svinīgo noskaņu var radīt, rotājumus paceļot stāvu augstāk – brīvajā telpā starp galdu un griestiem. Šim nolūkam visbiežāk izmanto griestos (vai pie lustras – ja konstrukcija ir droša) iekārtus dabiskus koka zarus, koka vai metāli stieni, kā arī nospriegotu stiepli, uz kā uzkar dažādus saskaņotus rotājumus.


Ne velti mēdz teikt, ka cilvēks ēd arī ar acīm. Skaisti noformēts galds un ēdiens padara maltīti svinīgāku un rada ne tikai svētku atmosfēru, bet arī labāku apetīti.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+