Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
16. maijs, 2014
Drukāt

Gardā mandeļu kūka (1)

Foto: shutterstock.comFoto: shutterstock.com

Nepieciešamās sastāvdaļas: 150 grami sviesta, 4 olu dzeltenumi, 6 olu baltumi, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, pusglāze piena, puskilograms miltu, 50 grami mandeļu, dažas piles mandeļu eļļas, viena paciņa cepamā pulvera, 200 grami cukura.

Gatavošana: saputo sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno krējumu, pienu, samaisa, pievieno ar cepamo pulveri sajauktus miltus, mandeles un samaisa. Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Liek formā un cep.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Vai mandeles apgrauzdētas un sasmalcinātas vai veselas ?

Draugiem Facebook Twitter Google+