Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
22. janvāris, 2015
Drukāt

Garda uzkoda ar hurmu

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 150 g dateļu

• 2–3 ēdamkarotes auksta ūdens

• 2–3 hurmas

• 50 g valriekstu

(6 porcijas)

Vidēji gatavas, stingras hurmas nomazgā un sagriež 1–1,5 cm biezās šķēlēs. Datelēm izņem kauliņus, liek blenderī, pievieno aukstu ūdeni un sakuļ viendabīgā masā. To ziež uz hurmas šķēles un izrotā ar valrieksta pusīti. Ļoti garda uzkoda – aromātiska, saldena un vienlaikus sulīga un sātīga. Šo našķi var pagatavot piecās minūtēs, hurmas šķēles skaisti izklāt uz šķīvja – izskatās apetītlīgi. Ciemiņi būs patīkami pārsteigti!

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+