Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
19. oktobris, 2014
Drukāt

Garda uzkoda no baklažāniem

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 2 baklažāni, 1,5 – 2 ēdamkarotes miltu, augu eļļa cepšanai, 2 lieli burkāni, 3 ķiploka daiviņas, majonēze, sāls.

Pagatavošana.

Baklažānus sagriež ripiņās apmēram 5mm biezumā.

Sagrieztos baklažānus apviļā miltos, pasāla un apcep zeltaini brūnus no abām pusēm.

Burkānus ar visu mizu novāra, atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.

Burkāniem pievieno caur ķiplokspiedi sasmalcinātus ķiplokus, majonēzi un sāli pēc garšas.

Šķīvī liek apceptos baklažānus, tiem virsū kārtīgu cepurīti no burkānu masas. Sarindo baklažānus citu blakus citam.

Rotā pēc sirds patikas – ar ķiršu tomātiņiem, pētersīļiem, salātu lapām utt.

Starp baklažāna ripiņu un burkānu masu var likt arī plānas tomāta ripiņas, tās iepriekš pārkaisot ar sāli.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+