Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
8. jūnijs, 2014
Drukāt

Gardās siera bumbas

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

Bumbiņām:

400 g rikotas siera

1 glāze gouda siers

1 glāze mozarellas siera

1 glāze miltu

3 olas

2 glāzes rīvmaizes

augu eļļa pēc vajadzības

Mērcei:

0,3 glāzes dižonas sinepju

2 ēdamkarotes sinepju

2 ēdamkarotes balzametiķa

1 ēdamkarote medus

Samaisa sierus vienmērīgā masā. Ņem aptuveni 1 ēdamkaroti masas, izveido bumbiņu. Liek traukā, kas izklāta ar pergamentu. Veic to ar visu siera masu. Ieliek trauku saldētavā uz 30 minūtēm.

Izņem bumbiņas no saldētavas, apviļā miltos, pēc tam liek sakultās olās un apviļā rīvmaizē (tai var pielikt sāli). Atkal liek bumbiņas traukā un saldētavā.

Katlā uzkarsē eļļu līdz 180 grādiem (tik daudz, lai ieliktās bumbiņas neskartu katla dibenu).

Uzmanīgi liek bumbiņas karstajā eļļā, pa vairākām. Gatavo 2-3 minūtes. Gatavās bumbiņas izliek uz papīra. Var apsālīt.

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+