×
Mobilā versija
+11.0°C
Līksma, Bārbala
Trešdiena, 25. aprīlis, 2018
2. janvāris, 2014
Drukāt

Gardie “Čaukstiņi”. Otaņķu saimnieces recepte (1)

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

Nepieciešams: 1,4 kg biezpiena, 1,4 kg margarīna, 2 kg kviešu miltu, 500 g cukura, 1,5 ēdamkarotes sodas un 1,5 ēdamkarotes etiķa.

Gatavošana: Biezpienu samaļ, iesijā miltus, visu samīca kopā ar margarīnu. Izrullē 3 mm biezu plāksni, griež gabaliņos tā, lai būtu robotas maliņas. Katru cepumu apviļā cukurā, aizloka kā aploksni (cukurs iekšpusē). Cepšanas laikā vidus uzceļas – uzpūšas.

Vairāk mājražotāju recepšu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. cik ilgi cept? un kam etikis? un tik daudz?

Draugiem Facebook Twitter Google+