Foto – alex-povar.blogspot.ru/

Gards biezpiena deserts 0

Pagatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru.

Aprikozes un plūmes sagriež garenos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Uz pārtikas plēves uzber kokosriekstu pārlas, liek biezpiena kārtu, izlīdzina.

Uz biezpiena kārtas liek aprikozes un plūmes, sarullē, izveidojot biezu ruleti. Ieliek uz 15 minūtēm ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež ruleti gabaliņos. Ja biezpiens līp pie naža, apšļaksta nazi ar ūdeni.

Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru un rotā ar šokolādes gabaliņiem vai ko citu.

Recepte no   alex-povar.blogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.