Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. jūnijs, 2014
Drukāt

Garneles alū


Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

• 500 g attīrītu garneļu

• 140 ml tumšā alus

• 100 g saldās čili mērces

• Mazs sīpols

• 3 ēdamkarotes olīveļļas

• 2 ēdamkarotes tomātu pastas

• 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• Tējkarote sāls

Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolu. Pievieno tomātu pastu, alu, saldo čili mērci, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra un pievieno attīrītas garneles. Cep 3–5 minūtes, tad apgriež uz otru pusi un cep tikpat ilgi. Pārbauda vienu garneli, vai tā viscaur mīksta – atkarībā no garneļu izmēra cepšanas laiks var atšķirties. Pirms pasniegšanas uzkaisa pētersīļus. Ļoti gardi kopā ar rīsiem vai cepeškrāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+