Foto-recepti.kz

Garneles vīna mērcē 1

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sasmalcinātu sarkano piparu, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Pannā uz nelielas liesmas izkausē sviestu un tajā apcep sasmalcinātu sīpolu. Liek iekšā garneles, pasāla, pievieno šķipsniņu sarkano piparu.

Pielej baltvīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 2 – 3 minūtēm palielina uguni un sautē, kamēr vīns ir iztvaikojis līdz 1/3.

Pasniedz ar svaigu bageti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.