Mobilā versija
Brīdinājums +0.5°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
15. jūnijs, 2015
Drukāt

Garneles vīna mērcītē

garneles

Sastāvdaļas – 500 g lielu garneļu, sīpols, 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga oregano jeb raudenes, 3 ēdamkarotes sviesta, glāze sausā baltvīna, 1 citrona sula, 1/4 tējkarotes sarkanā pipara pulvera, sāls.

Pagatavošana.

Pannā izkausē sviestu un apcep sagrieztu sīpolu. Pievieno garneles, pieber sāli un sarkanos piparus.

Pielej vīnu un citrona sulu, pievieno oregano. Visu sautē uz nelielas uguns.

Pēc 2 – 3 minūtēm uguni palielina un visu sautē, kamēr vīns iztvaiko līdz 1/3 no ielietā daudzuma.

Pasniedz ar svaigu bageti.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+