Foto – Shutterstock

Garneļu, mango un ingvera salāti 0

Salāti ar savdabīgo garšsakni – ingveru – patīkami atsvaidzina ikdienas ēdienkarti un var kļūt par jauku cienastu svētku galdā.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
tīrītas garneles – 400 g;
svaigs ingvers – 30 g;
mango – 2 gab.;
rukolas salāti – 50 g;
sīpols – 1 gab.;
laima sula – 3 ēdamkarotes;
augu eļļa – 3 ēdamkarotes;
pipari un sāls – pēc garšas.

Pagatavošana:
Lai pagatavotu šos garšīgos un diētiskos salātus, vispirms jānovāra garneles. Rukolu jānomazgā un jānosusina, sīpols jānotīra un sīki jāsagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīrītu mango sagriež tievos, garos salmiņos.

Dziļā bļodā sajauc laima sulu, augu eļļu, piparus un sāli.

Notīra ingveru, sarīvē to un kopā ar sīpoliem un garnelēm liek bļodā. 

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa, liek šķīvjos un, rotātus ar rukolas lapiņām, ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.