Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. februāris, 2014
Drukāt

Garneļu, mango un ingvera salāti

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Salāti ar savdabīgo garšsakni – ingveru – patīkami atsvaidzina ikdienas ēdienkarti un var kļūt par jauku cienastu svētku galdā.

Sastāvdaļas:
tīrītas garneles – 400 g;
svaigs ingvers – 30 g;
mango – 2 gab.;
rukolas salāti – 50 g;
sīpols – 1 gab.;
laima sula – 3 ēdamkarotes;
augu eļļa – 3 ēdamkarotes;
pipari un sāls – pēc garšas.

Pagatavošana:
Lai pagatavotu šos garšīgos un diētiskos salātus, vispirms jānovāra garneles. Rukolu jānomazgā un jānosusina, sīpols jānotīra un sīki jāsagriež.

Notīrītu mango sagriež tievos, garos salmiņos.

Dziļā bļodā sajauc laima sulu, augu eļļu, piparus un sāli.

Notīra ingveru, sarīvē to un kopā ar sīpoliem un garnelēm liek bļodā. 

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa, liek šķīvjos un, rotātus ar rukolas lapiņām, ceļ galdā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+