Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
23. augusts, 2015
Drukāt

Garšaugu mafini ar svaigo sieru. Lielisks dienas sākums!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

12 porcijām
2 olas
120 ml rapšu eļļas
200 g jogurta
½ tējkarotes sāls
200 g kviešu pilngraudu miltu
200 g kviešu miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 tējkarote dzeramās sodas
25 g garšaugu maisījuma
12 tējkarotes svaigā siera ar garšvielām
12 papīra formiņas
Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā apm. 224 kcal/937 kJ
5 g olbaltumvielu, 12

1. Olas, rapšu eļļu, jogurtu un sāli sajauc viendabīgā masā. Sajauc kviešu pilngraudu miltus, kviešu miltus ar cepamo pulveri un sodu, tad iecilā olu maisījumā.

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Papīra formiņas liek kēksu cepšanas formās, divas trešdaļas tilpuma piepilda ar sagatavoto mīklu. Uz katra mafina liek tējkaroti svaigā siera, pārlej ar mīklu. Cep 25 minūtes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+