Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
28. maijs, 2015
Drukāt

Garšīgs lasis ar nūdelēm

Foto - Dievietei.lvFoto - Dievietei.lv
Sastāvdaļas:

1/2 paciņa rīsu nūdeļu;

140 g smalki sagrieztu sparģeļu;

180 g laša filejas, sagrieztas gabaliņos;

1 tējkarote sezama eļļas;

1 laims;

¼ tējkarotes košera sāls;

¼ tējkarotes melno piparu;

½ avokado;

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Tikmēr verdošā ūdenī liek vārīties rīsu nūdeles. Vāra 7 minūtes. Pēc tam pievieno sagrieztos sparģeļus un vāra vēl 3 minūtes. Sagrieztos laša gabaliņus ieliek folijā un liek cepties cepeškrāsnī uz 10 minūtēm. Tikmēr gatavo mērci no laima sulas, sezama eļļas, pipariem un sāls. Sagriež avokado palielos gabalos. Kad lasis ir gatavs, nūdeles kārto bļodiņā, pievieno laša gabaliņus, avokado un pārlej ar iegūto mērci.

dievietei_logo

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+