Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
31. janvāris, 2013
Drukāt

Garšvielas, kas atmodina seksualitāti

Valentīndiena viegli ceļ pāri ziemas gurdumam – asinis rit straujāk, skatieni deg karstāk… Atrast un saglabāt šo īpašo stāvokli arī pēc mīlētāju svētkiem palīdz garšvielas. Visvairāk afrodīziji – seksualitāti atraisoši akcenti ikdienas ēdienkartē. To vidū arī garšvielu karalis – safrāns. 


 

Visas garšvielas uzkarsē asinis un dzīvības straumēm organismā liek pulsēt straujāk, līdz ar to zināmā mērā pieskaitāmas afrodīzijiem. Ne jau tāpēc, ka no šķipsniņas piparu vai kardamona rastos tūlītējs viagras efekts. Lietotas pareizajos salikumos, tās padara ķermeni veselāku, skaistāku un iekārojamāku.

Seksualitāti veicina kurkuma, kardamons, ingvers, garais pipars, krustnagliņas, sierāboliņš jeb fenigrīks, žeņšeņs, svaigi sīpoli un ķiploki. Arī adžvana sēklas un asefoetīdas sveķi.

Safrāns iedarbojas gan uz fizisko, gan smalko jeb enerģētisko ķermeni. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem tā ietekmē vairojas sirsnība un mīlestība pret pasauli, bet partnerattiecībās raisa savstarpēju pievilkšanos un kaislīgākas padara mīlas naktis.

Libido uzlabo arī ķiploki un sīpoli. Protams, ar tiem jāmielojas abiem partneriem vienlaikus, ja ir vajadzība pēc dedzīgas, gandrīz vai niknas kvēles. Šādu vēlmi palīdz piepildīt ķiploku piens potences stiprināšanai. Bet tiem, kurus vairāk saista saldums un maigums, labāk derēs mīlas dzēriens no dažādiem riekstiem, piena, ingvera, kardamona un medus.

 

Vairāk ieteikumu, kā spēcināt mīlas kaisli, izmantojot garšvielas, meklējiet žurnāla “36,6 oC” februāra numurā!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+