Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
8. janvāris, 2013
Drukāt

“Garšvielas virtuvē”

ta_garsvielas_virtuve2

Iznākusi 2013. gada pirmā LA Tematiskā avīze – “Garšvielas virtuvē”. To varētu nosaukt gan par gardēžu izdevumu, gan par padomnieku uzcītīgai un izdomas bagātai
saimniecei. Jo visi šie smalkumi – milzīgs etiķu, eļļu un mērču klāsts – tomēr nav nemaz tik grūti sagatavojami. Vajag tikai gribēt!

Saistībā ar visdažādākajām etiķu, eļļu un mērču receptēm un sagatavošanas niansēm tiek aplūkoti arī populāri garšaugi, sīkāk analizēts vinegretu, kečupu, čatniju daudzveidīgais sastāvs. Izskaidrots, ko var un vajag iegādāt veikalā, ko var pagatavot mājās. Izdevums ir ļoti raibs jēdziena labākajā nozīmē. To sagatavojusi Līgija Ciekure, kura par garšvielām, garšaugiem un citiem kulinārijas smalkumiem jau iepriekš daudz rakstījusi.

Lauku Avīzes Tematiskā Avīze, 2013. gads, nr. 1, 64 lpp., cena Ls 0,95.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+