Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
4. aprīlis, 2014
Drukāt

Gastro ceļvedis. Žurnāla “36,6” pielikums

Gastrocelvedis_1-2014

Sveiki!

Mans vārds ir Gastons Puncis, esmu gastroenterologs. Kopš strādāju šajā specialitātē un esmu sīki smalki iepazinis cilvēka lielo “pārtikas pārstrādes rūpnīcu” – gremošanas sistēmu, esmu nonācis pie secinājuma, ka tā ir patiešām apbrīnojama! Tāpēc sadarbībā ar žurnālu 36,6°C ir tapis tematisks pielikums – GASTROceļvedis.
Tādi pazīstami dakteri kā Anatolijs Danilāns, Laila Meija, Ivars Tolmanis, Mārcis Leja un citi šajā izdevumā ne tikai dalās savā personīgajā pieredzē, kā rūpēties par vēdera veselību, bet arī izvadā pa zarnu mikrofloras džungļiem, iepazīstina ar šķiedrvielu nozīmi uzturā un detalizēti iepazīstina ar jaunākajām un modernākajām kuņģa un zarnu trakta izmeklēšanas metodēm.

Ilustrācija - Gatis ŠļūkaIlustrācija - Gatis Šļūka

Var uzzināt arī daudz kā cita jauna:

par iespējām uzlabot vielmaiņu un figūru ar adatu terapiju,
par to, kas patiesībā izraisa dedzināšanu kuņģī un kā šo “ugunskuru” apdzēst;
par galējību postu – gan pārēšanos, gan badošanos;
par jauna veida atkarību – pārņemtību ar veselīgu ēšanu;
par seno patiesību, ka ceļš uz vīrieša sirdi ved caur viņa vēderu,
par draudīgiem simptomiem, kas liecina, ka ar iešanu pie ārsta nedrīkst kavēties.

Jūsu gids Gastons.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+