Andas Krauzes foto

Graudu rupjmaize ar ķimeņu sieru un vītinātiem tomātiem
 0

s 4 šķēles grauzdētas graudu rupjmaizes, 4 lielas šķēles ķimeņu siera, 200 g vītinātu tomātu, 1 svaigs gurķis, 100 g sarkano redīsu, 4 paipalu olas, kressalāti, 100 g krēmsiera.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Rupjmaizes šķēles noziež ar olīveļļu un ķiplokiem un liek krāsnī grauzdēties.

Pēc tam tās nosmērē ar krēmsieru, uzliek vītinātos tomātus un nedaudz uzsildītu ķimeņu sieru, dekorē ar paipalu olām, gurķiem, redīsiem un kressalātiem.

Var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS