Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
25. jūnijs, 2014
Drukāt

Graudu rupjmaize ar ķimeņu sieru un vītinātiem tomātiem


Andas Krauzes fotoAndas Krauzes foto

s 4 šķēles grauzdētas graudu rupjmaizes, 4 lielas šķēles ķimeņu siera, 200 g vītinātu tomātu, 1 svaigs gurķis, 100 g sarkano redīsu, 4 paipalu olas, kressalāti, 100 g krēmsiera.

Kā gatavot

Rupjmaizes šķēles noziež ar olīveļļu un ķiplokiem un liek krāsnī grauzdēties.

Pēc tam tās nosmērē ar krēmsieru, uzliek vītinātos tomātus un nedaudz uzsildītu ķimeņu sieru, dekorē ar paipalu olām, gurķiem, redīsiem un kressalātiem.

Var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā.

 

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+