Grauzdēta maize ar garšaugu–ķiploku sviestu un zaļumu–ķiploku masu 0
Sastāvdaļas: rudzu maize, baltmaize, ķiploki, pētersīļi, sāls, olīveļļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Notriektā tautumeita
7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
Maizīti apgrauzdē. Ķiploku sviestu pagatavo, skābkrējuma sviestam pievienojot sablendētus ķiplokus. Bet zaļumu un ķiploku masu iegūst, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.
Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs