Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
20. septembris, 2013
Drukāt

Grauzdēta maize ar garšaugu–ķiploku sviestu un zaļumu–ķiploku masu


Foto-Valdis SemjonovsFoto-Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas: rudzu maize, baltmaize, ķiploki, pētersīļi, sāls, olīveļļa.

 

Kā gatavot?

Maizīti apgrauzdē. Ķiploku sviestu pagatavo, skābkrējuma sviestam pievienojot sablendētus ķiplokus. Bet zaļumu un ķiploku masu iegūst, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+