Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
14. jūnijs, 2012
Drukāt

Grauzdiņsalātiņi

Natālijas Rogovas fotoNatālijas Rogovas foto

Izvāram vistas fileju vienu gabalu, sīki sagriežam. Tikpat sīki sagriežam sarkano papriku. Mazos kubiņos sagriežam sieru. Man bija divu veidu siers (Holandes un čederas).

 

 

 

 

 

 

grau1

 

Liekam bļodā visas iepriekšminetās sastavdaļas un pieliekam kukurūzu.

 

grau2

 

Pievienojam majonēzi, izmaisām un pieberam grauzdiņus, der gan baltmaizes, gan rupjmaizes grauzdiņi. Var arī ķiplokgrauzdiņus, tie labi iederēsies.

 

grau3

 

Izmaisām un pasniedzam. Grauzdiņus labāk pievienot uzreiz pirms pasniegšanas, lai tie nepaliek mīksti. Var pat atsevišķi šķīvī nolikt grauzdiņus un tad katrs sev porcijā tos pievienos.

 

grau5

 

Dekorējam ar grauzdiņsirsniņām.

 

grau6

 

Visas sastāvdaļas ir aptuveni vienāda daudzuma, pluss mīnuss.

Gards salātiņš.

Var vēl pievienot vārītu burkānu vai kaut ko vel, kas ienāk pratā un liekas, ka der.

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+