Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
22. jūlijs, 2015
Drukāt

Griķu kotletes. Gards un aromātisks ēdiens (7)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas:

200 g vārītu griķu, 100 g žāvētas gaļas vai labas kvalitātes desas, 150 g svaigā siera, 3 ēdamkarotes zirņu vai kviešu miltu, 2 – 3 ēdamkarotes skābā krējuma, ½ tējkarotes sāls, ¹∕3 – ½ tējkarotes maltu melno piparu, sauja sakapātu pētersīļu vai svaigas kinzas.

Kā gatavot?

Griķus un svaigo sieru izmaļ caur gaļas mašīnu, gaļu sagriež smalkos gabaliņos. Samaisa visas sastāvdaļas pašķidrā konsistencē, kuru ar karoti liek uz pannas un cep eļļā zeltaini brūnas. Iznāk ļoti gardas un aromātiskas kotletes.

Pievienot komentāru

Komentāri (7)

  1. Ideja laba. A varbūt olu vajadzētu?….
    Pa lielam bez olas NULLE
    Pats autors recepti mēģināja?

  2. Izskatās, ka šajā portālā var komentēt, ko grib un kā grib, jo neviens redaktors šos komentārus nelasa. Citādi taču 2 dienas nebūtu šis idiotiskais virsraksts par veģetārismu receptei, kurā ēdienu piebāž ar desām.

  3. rīta kafiju iedzerat, pirms liekat rakstus iekšā:)

  4. Veğetārās griķu kotletes ar gaļu vai desu :). Vai LA nolaižas līdz apollo skribeļmaņu līmenim?

  5. Opā, šie nez izlasa paši ko sadrukājuši pirms palaiž ēterā???

  6. Vegetars?? 😀

  7. Nu ļoti ”veģetārs” ēdiens, īpaši jau tā žāvētā desa. 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+