Foto-Anda Krauze

Griķu pankūkas ar mazsālītu lasi
 0

Kā gatavot?

Raugu iedrupina bļodiņā, pievieno cukuru, nedaudz miltu un silta ūdens, noliek siltā vietā, lai sāk rūgt.

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olu, pievieno sāli, piparus, ieraugu, siltu pienu, pievieno miltus un samaisa. Noliek siltumā uzrūgt.

Laša fileju iesāla, izmantojot cukuru un sāli attiecībā 1: 2. Atstāj uz divām stundām iemarinēties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē pannu, uzlej eļļu un cep nelielas pankūciņas.

Kārto uz šķīvja un virsū liek plāni sagrieztu laša fileju un skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.