Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
28. maijs, 2015
Drukāt

Griķu pankūkas ar mazsālītu lasi


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze
Sastāvdaļas:

(2 personām) 50 g griķu miltu, 100 g kviešu miltu, 300 g piena, 1 ola, 30 g cukura, 20 g rauga, 50 g eļļas, 5 g sāls, piparu, laša fileja, lauku skābais krējums.

Kā gatavot?

Raugu iedrupina bļodiņā, pievieno cukuru, nedaudz miltu un silta ūdens, noliek siltā vietā, lai sāk rūgt.

Bļodā iesit olu, pievieno sāli, piparus, ieraugu, siltu pienu, pievieno miltus un samaisa. Noliek siltumā uzrūgt.

Laša fileju iesāla, izmantojot cukuru un sāli attiecībā 1: 2. Atstāj uz divām stundām iemarinēties.

Uzkarsē pannu, uzlej eļļu un cep nelielas pankūciņas.

Kārto uz šķīvja un virsū liek plāni sagrieztu laša fileju un skābo krējumu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+