Foto – Aija Geida

Griķu un biezpiena kotletes 0

Sastāvdaļas
• 300 g mīksti izvārītu griķu
• 250 g biezpiena
• 50 g griķu miltu
• tējkarote sāls
• tējkarote krievu sinepju

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 240 g tomātu gabaliņu savā sulā
• 200 ml saldā krējuma
• 50 ml ūdens
• ēdamkarote brūnā cukura
• ½ tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes kurkumas

Pagatavošana.

Bļodā viendabīgā masā samīca griķus un biezpienu. Pievieno griķu miltus, sāli, sinepes un samaisa. Masai jābūt stingrai un mitrai, lai ar rokām var veidot kotletes. Pannā uzkarsē eļļu un cep uz vidējas uguns, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un liek tajā izceptās kotletes. Labi garšo kopā ar salātiem un dārzeņu sautējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.