Foto-lady.mail.ru

Griķu un biezpiena pīrāgs – sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 100 g nevārītu griķu, 250 g biezpiena, 2 olas, šķipsna sāls, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Griķus izvāra.

TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu sakuļ. Ja pīrāgu vēlas saldāku, var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura.

Pievieno biezpienu. Visu samaisa līdz viendabīgai masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno pusotru glāzi izvārītu griķu. Uzmanīgi samaisa.

Masu lej ar sviestu ietaukotā veidnē. Cep 200 grādu karstumā apmēram 35–40 minūtes. Virsiņai jābūt zeltaini brūnai.

Pirms pasniegšanas pārsmērē ar sviestu. Ļoti gards pīrāgs ir ar krējumu vai dabīgo jogurtu. Ja izcep saldo pīrāgu, var piedevās pievienot iebiezināto pienu vai ievārījumu.