Mobilā versija
-1.7°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
15. janvāris, 2015
Drukāt

Grilēta varavīksnes forele ar dārzeņiem

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Grilēta varavīksnes forele ar dārzeņiem

Sastāvdaļas:

Varavīksnes forele,
augu eļļa,
Vidusjūras garšviela,
zivīm domātā garšviela,
citrons.

Piedevas:
burkāni,
ziedkāposti,
brokoļi,
cukini vai citi dārzeņi,
sviests.

 Kā gatavot:

Foreli vienu līdz divas dienas tur vēsā vietā marinādē, kas pagatavota no eļļas, citrona sulas, Vidusjūras garšvielas un zivīm domātās garšvielas. Pēc tam grilē vai cep uz grilpannas, līdz zivs gatava.

Dārzeņus notīra, sagriež vai sadala daiviņās, viegli pārkaisa ar sāli un uz pannas sviestā lēni apcep. Foreli un ceptos dārzeņus glīti kārto uz šķīvja, pievieno citrona daiviņas.

Rotā ar svaiga gurķa ripiņām.

Saulkrastu kafejnīcas “Piekraste” pavāre INGA SAVICKA

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+