×
Mobilā versija
Brīdinājums +20.6°C
Eduards, Edvards, Edvarts, Varis
Piektdiena, 25. maijs, 2018
21. aprīlis, 2018
Drukāt

Grilēta vistas fileja ar griķu pankūkām

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas – 150 g vistas filejas, 50 g griķu, 80 g kabaču, 1 ola, 80 g burkānu, 80 g pastinaku, 20 g sviesta, 10 ml augu eļļas, 10 g miltu, 50 ml saldā krējuma, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Griķus applaucē ar verdošu ūdeni, ļauj uzbriest. Kabaci nomizo, sarīvē, pievieno olu, miltus, sāli, piparus un plaucētos griķus. No šīs masas cep pankūkas. Pa to laiku uz grila cep gatavu vistas fileju. Burkānu un pastinaka stienīšus pārkaisa ar sāli un pipariem, cep uz pannas. Beigās sakņaugus pārlej ar saldo krējumu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+