Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
11. aprīlis, 2014
Drukāt

Grilēti dārzeņi ar sīpoliem un ceptu Mālpils sieru


Timura Subhankulova fotoTimura Subhankulova foto

Sastāvdaļas. Spināti, cukini, baklažāni, paprika, sīpoli, Mālpils siers, pūdercukurs. Pirmajai marinādei: balzamiko etiķis, maltie melnie pipari, sāls, timiāns. Otrajai marinādei: suši etiķis, balzamiko mērce.

Kā gatavot? Cukīni, baklažānus un papriku sagriež, pārlej ar marinādi, ko pagatavo no balzamiko etiķa, maltiem melnajiem pipariem, sāls un timiāna. Marinādē tur ne mazāk par vienu stundu. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 līdz 20 min. Olīveļļā no abām pusēm apcep gabaliņos sagrieztu Mālpils sieru, pēc tam tajā pašā pannā apcep sīpolu ripiņas, kas iepriekš iemarinētas suši etiķī un balzamiko etiķī. Cepšanās beigās sīpolus pārkaisa ar pūdercukuru. Vispirms uz šķīvja liek svaigos spinātus, tiem virsū – grilētos dārzeņus, apceptā siera gabaliņus, beigās – ceptas sīpolu ripiņas.

 

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+