Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. jūnijs, 2015
Drukāt

Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Sastāvdaļas

Sastāvdaļas (1 porcijai).
1-2 grilēti vistas stilbiņi medus un sinepju marinādē

Salātiem:
Svaigsiers – 4 ēdamkarotes
Dažādi zaļumi – 2 saujas
Plāni griezti dārzeņi:
Gurķis – 1 gab
Burkāns – 1 gab
Redīsi - 4 gab
Biete – 1 gab

Mērcei:
Olīveļļa – 4 ēdamkarotes
Balzāmetiķis – 1 ēdamkarote
Cukurs – ½ tējkarote

Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta receptes grila maltītei

Vasara un saulgriežu laiks ir aktīvākā grilēšanas sezona, un viens no iecienītākajiem grila produktiem ir dažādi pagatavota vistas gaļa. Lai vistas gaļa grilēšanas procesā saglabātu vērtīgās uzturvielas un tajā neveidotos organismam nevēlams vielas, kas var rasties augstās temperatūras un dūmu ietekmē, grilēšanai visieteicamākā ir marinēta vistas gaļa. Marinādi var gatavot pats vai izvēlēties jau gatavus produktus.

Nereti pārdomas sagādā, kādas piedevas pasniegt kopā ar grilēto gaļu. Tādēļ šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants un “Putnu fabrika Ķekava” piedāvā trīs gardas grila ēdienu receptes, kas ir tikpat vienkārši pagatavojamas kā ierastie dārzeņu salāti, bet vienlaikus ļaus radoši atsvaidzināt grila maltīti un pārsteigt ģimeni un draugus.

Grilēti vistu stilbiņi ar svaigsiera salātiem un plāni grieztiem dārzeņiem

Pagatavošana
Svaigsieru uzsmērē uz šķīvja, virsū liek zaļumus un plāni grieztos dārzeņus. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa un pārlej pāri salātiem. Nobeigumā uz šķīvja novieto 1-2 grilētus vistas stilbiņus.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+