Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
19. augusts, 2015
Drukāt

Grilēts dižķiploks ar zaļumiem

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

Grilētus ziloņķiplokus izmanto kā piedevu jebkuram gaļas pamatēdienam, kā arī pastām un svaigajiem salātiem. Tiem piestāv timiāns un raudene.

Ir divi varianti, kā grilēt ziloņķiplokus.

• Pirms grilēšanas ķiplokus nomazgā, nogriež augšpusi, apslaka ar eļļu, pievieno sāli un piparus, ietin folijā un liek uz restītēm.

• Ķiplokus nomazgā, sadala un katru daiviņu sagriež aptuveni 4 mm biezās šķēlītēs. Liek uz restītēm un grilē, līdz gatavi.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+