Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
19. jūnijs, 2015
Drukāt

Grilēts siers rabarberu un medus mērcē ar ceptiem salātiem šprotu kažokā (1)

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Vēl viena recepte, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Noskaloju un nosusinu romiešu salātu lapas. Ar slotiņu sakuļu divus olu dzeltenumus ar 100 ml olīveļļas, pievienoju tējkaroti sinepju, nedaudz cukura, šķipsniņu sāls, divas saspiestas ķiploku daiviņas un sakapātas šprotes, kam izņemta asaka un notīrīta āda. Iemērcu salātu lapas mērcē un ātri apcepu. Tad uz pannas vai grilā apbrūninu šķēlēs sagrieztu svaigo sieru, ko apslaku ar rabarberu sulas un medus mērci. Servēju ar grauzdiņiem un zaļumiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kad man pēc svētkiem parauj korķi -ēdiens gatavs!

Draugiem Facebook Twitter Google+