Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
1. marts, 2014
Drukāt

Grūbu salāti ar dārzeņiem un remulādes mērci

Foto - Timurs SubhankulovsFoto - Timurs Subhankulovs

Lai gan pagājis tikai pusotrs gads, kopš Siguldā atvērta pirmā kafejnīca “Mr. Biskvīts”, tā jau ir ļaužu ļoti iecienīta. Šobrīd Siguldā ir jau trīs kafejnīcas “Mr. Biskvīts”. – Var teikt, gatavojot maltīti, turamies pie klasiskām vērtībām, bet mūsdienīgā izpildījumā, – stāsta šefpavāre Edīte Kalniņa.

Grūbu salāti ar dārzeņiem un remulādes mērci

SASTĀVDAĻAS

Pērļu grūbas vai parastās grūbas, brokoļi, burkāni, granātābols, kaltētas dzērvenes, lazdu rieksti. Mērcei: majonēze, sarkanie sīpoli, kaperi, pētersīļi, Dižonas sinepes.

KĀ GATAVOT?

Notīrītiem, sarīvētiem burkāniem pievieno kaltētas dzērvenes un drupinātus lazdu riekstus. Kārto dziļā traukā. No visām sastāvdaļām, tās sajaucot, pagatavo remulādes mērci, pievieno brokoļu daiviņas un liek traukā virs burkāniem. Pēdējā kārtā ber vārītas grūbas. Rotā ar granātābolu sēkliņām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+