Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Grūbu un tomātu veģetārā zupa
 0

Sastāvdaļas: (vienai porcijai) 400 ml ūdens, 35 g grūbu, 30 g burkānu, 5 g sīpolu, 12 g pētersīļu un seleriju, 25 g sviesta vai margarīna, 25 g tomātu, 17 g zaļumu, 3 g sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
Lasīt citas ziņas

Salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas apcep sviestā vai margarīnā. Pievieno noskalotas grūbas un ūdeni tik daudz, lai grūbas būtu apņemtas. Sautē, līdz tās mīkstas. Tad pielej aukstu ūdeni, uzvāra. Pirms pasniegšanas zupā liek svaiga tomāta šķēlītes un sasmalcinātus zaļumus.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs