Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
8. septembris, 2013
Drukāt

Grūbu un tomātu veģetārā zupa


Foto no grilbāra "Lighthouse" arhīvaFoto no grilbāra "Lighthouse" arhīva

Sastāvdaļas: (vienai porcijai) 400 ml ūdens, 35 g grūbu, 30 g burkānu, 5 g sīpolu, 12 g pētersīļu un seleriju, 25 g sviesta vai margarīna, 25 g tomātu, 17 g zaļumu, 3 g sāls.

 

Kā gatavot?

Salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas apcep sviestā vai margarīnā. Pievieno noskalotas grūbas un ūdeni tik daudz, lai grūbas būtu apņemtas. Sautē, līdz tās mīkstas. Tad pielej aukstu ūdeni, uzvāra. Pirms pasniegšanas zupā liek svaiga tomāta šķēlītes un sasmalcinātus zaļumus.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+