Mobilā versija
Brīdinājums +14.5°C
Bērtulis, Boļeslavs
Ceturtdiena, 24. augusts, 2017
27. augusts, 2014
Drukāt

Gurķu salāti ar ķiplokiem


kronisi_1320

• 8 kg gurķu

• 150 g ķiploku

• 500 g cukura

• 7 ēdamkarotes sāls

• 400 g eļļas

• 300 g galda etiķa

• Dilles

Gurķus sagriež ripiņās vai garās šķēlēs, ķiplokus sasmalcina. Pievieno dilles, cukuru, sāli, galda etiķi un eļļu, visu samaisa palielā traukā un atstāj uz nakti. Otrā dienā saliek burciņās un aptuveni 20 minūtes pasterizē 85 °C temperatūrā.

Pievienot komentāru

Lielā neziņā gaida 2018. gada septembri (1)Skolotājiem ļauj nedaudz ieskatīties jaunajā mācību saturā
Draugiem Facebook Twitter Google+