Mobilā versija
+2.1°C
Haralds, Almants
Ceturtdiena, 23. februāris, 2017
27. augusts, 2014
Drukāt

Gurķu salāti ar ķiplokiem


kronisi_1320

• 8 kg gurķu

• 150 g ķiploku

• 500 g cukura

• 7 ēdamkarotes sāls

• 400 g eļļas

• 300 g galda etiķa

• Dilles

Gurķus sagriež ripiņās vai garās šķēlēs, ķiplokus sasmalcina. Pievieno dilles, cukuru, sāli, galda etiķi un eļļu, visu samaisa palielā traukā un atstāj uz nakti. Otrā dienā saliek burciņās un aptuveni 20 minūtes pasterizē 85 °C temperatūrā.

Pievienot komentāru

Beidzot grib mazināt nodokli pārtikai (2)Vienojas izvērtēt iespēju līdz 5% samazināt PVN Latvijā audzētiem augļiem, dārzeņiem un ogām
Putnu gripas dēļ Vītiņu pagastā saimnieki bažījas par cāļiem (1)Visām vistām un zosīm jāiztur trīs mēnešu ieslodzījums
Draugiem Facebook Twitter Google+