Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
10. janvāris, 2014
Drukāt

Heks ar dārzeņiem

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

heks, rīsi, olas, milti, sāls, malti melnie pipari, cukurs. Piedevas: baklažāns, cukini, paprika. Mērcei: saldais krējums, citrona miziņa, laims.

Kā gatavot?

Zivi sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem, brīdi atstāj iemarinēties. Izvāra rīsus, ūdenim pievienojot garšvielas, lai tie izdodas garšīgāki. Zivs gabalu vispirms apviļā miltos, pēc tam olā un tad rīsos. Cep uz pannas. Baklažānu, cukini un papriku sagriež un apgrilē. No saldā krējuma, pievienojot rīvētu citrona miziņu un laima sulu, pagatavo mērci.

 

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+