Publicitātes foto

Hokejists Miķelis Rēdlihs pievērsies alus brūvēšanai 1

Izcilais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš pēdējās divas hokeja sezonas ir aizvadījis Jaroslavļas komandā “Lokomotiv”, uzsācis alus ražošanu, kā pirmo alus baudītājiem piedāvājot “Miķeļa alu”, informē “Miķeļa alus darītavas” pārstāve Marta Bormane.

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Savu uzņēmumu – SIA “Miķeļa alus darītava” – hokejists nodibinājis šovasar, produkta ražošanas līnijā investējot 300 000 eiro. Šobrīd uzņēmums tirdzniecībā laidis vienu alus šķirni – “Miķeļa alu”. “Miķeļa alus” recepti izstrādājis pieredzes bagātais aldaris Jānis Valdmanis.

“”Miķeļa alus” ir dzīvais alus, un tā ražošanā izmanto Latvijas iesalu. Laba un bagāta alus ražošanā tas ir būtiskākais – lai tas būtu vārīts no dabiskiem produktiem, bez liekām piedevām. Nu gluži kā teikts latviešu tautasdziesmās – miestiņam vajadzīgs tikai ūdens, apiņi, iesals, raugs, meistarība un mīlestība pret darbu. Tāds arī ir “Miķeļa alus”. Un dzīvā alus burvība ir tā, ka katru reizi tas ir nedaudz mainīgs savas garšas niansēs,” teic aldaris Valdmanis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Hokejists Miķelis Rēdlihs slavē sava alus garšas īpašības, vienlaikus atzīstot, ka vēl pirms gada pat nebūtu iedomājies, ka varētu iesaistīties šāda veida uzņēmējdarbībā, taču par iesākto un jau paveikto ir gandarīts.

“Izrādās, latviešu tautasdziesmās Miķelis ir saukts arī par alus devēju,” stāsta Miķelis Rēdlihs. Viņš piebilst, ka Miķelis daudzināts arī kā labs un bagāts vīrs un tieši tāds esot arī “Miķeļa alus” – bagāts un labs.

“Miķeļa alus darītava” atrodas Ozolnieku novadā, Ozolniekos, kas ir arī Miķeļa Rēdliha dzīvesvieta. Šobrīd “Miķeļa alus” ir baudāms dažādos bāros un kafejnīcās Latvijā.