Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi 0
Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).
Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.