Foto – globaltableadventure.com

Ievārījums no… arbūza! Neparasta recepte 0

Sastāvdaļas
1 kg arbūza
3 citronu sula
medus
cukurs

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Arbūza mīkstumu sagriež kubiciņos un samaisa ar cukuru. No citroniem izspiež sulu, miziņu sīki sarīvē. Trauku ar šo masu pārklāj un pārtikas plēvi un atstāj uz četrām stundām.

Pēc tam liek masu uz lielas uguns, uzvāra un patur vēl 4-5 minūtes uz uguns.

Lej sagatavotās burkās un aizvāko.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz 5-7 minūtēm ievārījuma burkas noliek ar vāciņiem uz leju.

Noliek labākiem laikiem.

Avots: globaltableadventure.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.