Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
12. augusts, 2015
Drukāt

Ievārījums no… arbūza! Neparasta recepte (2)

Foto - globaltableadventure.comFoto - globaltableadventure.com
Sastāvdaļas:

1 kg arbūza

3 citronu sula

medus

cukurs

Arbūza mīkstumu sagriež kubiciņos un samaisa ar cukuru. No citroniem izspiež sulu, miziņu sīki sarīvē. Trauku ar šo masu pārklāj un pārtikas plēvi un atstāj uz četrām stundām.

Pēc tam liek masu uz lielas uguns, uzvāra un patur vēl 4-5 minūtes uz uguns.

Lej sagatavotās burkās un aizvāko.

Uz 5-7 minūtēm ievārījuma burkas noliek ar vāciņiem uz leju.

Noliek labākiem laikiem.

 

Avots: globaltableadventure.com

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Ja medus jāuzvāra, tad labāk nelikt. Priekš kam to nogalināt augstā temperatūrā.

  2. Kur medu liek?

Draugiem Facebook Twitter Google+