Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
9. augusts, 2012
Drukāt

Ievārījumu putas. Kur tās labāk izmantot

sulas3

“Kā racionāli izmantot putas, kuras paliek pāri pēc ievārījuma vārīšanas?
” Zita L. Tukumā

 

Visvienkāršākais risinājums, kā izmantot ievārījuma putas, ir pagatavot atspirdzinošu dzērienu – samaisa kopā ar gāzētu minerālūdeni un burbuļdzēriens gatavs! No putām iznāk lielisks uzputenis, tās var izmantot uz plātsmaizēm un kūku pildījumos, un pat saldējuma pagatavošanai. Saputojot ar olu baltumu, ir gatavs brīnišķīgs saldais, ko var ēst ar pienu. Patiesībā putas var izmantot pilnīgi visur, kur ziemā liek ievārījumu. Tām ir tikai viens mīnuss – tās jāizlieto ātri, jo stāvot nereti sabojājas.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+