Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Piektdiena, 2. decembris, 2016
16. aprīlis, 2014
Drukāt

Igauņu recepte – reņģes sinepēs 
(Sinepiräimed)

renges_7737

Sastāvdaļas: 1 kg reņģu,

50 ml 10 % etiķa,

1 ēd. k. sāls,

0, 5 l ūdens.

 

Mērcei:

150 g skābā krējuma,

2 ēd. k. sinepju,

1 ēd. k. cukura,

1 tējk. sāls,

1 – 2 ēd. k. olīveļļas,

1 sasmalcināts sīpols,

smalki sagrieztas dilles.

 

Kā gatavot?

Reņģes iztīra un aptuveni 12 stundas patur sāls un etiķa marinādē. Tad šķidrumu nolej un zivis pārlej ar mērci, kas pagatavota no skābā krējuma, sinepēm, cukura, sāls, olīveļļas, sīpola un dillēm.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+