36,6 C

 

"Zelta likums ir vispirms pārbaudīt partneri un tikai tad izmeklēt dāmu." Par neauglības cēloņiem, mākslīgo apaugļošanu un olvadu caurlaidības atjaunošanu intervijā stāsta ginekologs Māris Arājs.

Šai problēmai ne vienmēr nepieciešams medicīnisks risinājums, bet gan mīloša partnera uzmanība. Maksts sausums ginekologa un seksologa skatījumā.

Rubrikā Pacienta drošībai – par to, cik bieži pieļaujams veikt izmeklējumus ar rentgenu un citām iekārtām, kam ir jonizējošais starojums.

Latvijā ļoti bieži maziem bērniem zobus labo pilnā narkozē. Zem lupas – piena zobi.

Reibonis, ko iespējams izārstēt bez tabletēm vai gariem fizioterapijas seansiem.

"Man, kārtīgam ziemeļniekam, protams, garšo gaļa visdažādākajos veidos. Uzskatu, ka mūsu klimatā būt par veģetārieti ir ļoti ekstrēmi," pieredzē par sportu ikdienā un veselīgu uzturu dalās pazīstamais kultūrists, realitātes šovu dalībnieks Māris Šveiduks.

Lokanībai, sievišķībai, grācijai. Vingrojumu vietā – plastiskās ekstravagances nodarbība kopā ar dziedātāju Aiju Vītoliņu jeb Amber.

Pirtī tīra top miesa, taču arī gars kļūst vieglāks un gaisīgāks. Par pēršanās rituāla maģiju lasiet rakstā Pirts gariņa privātā dzīve.

Recepšu sadaļā – ēdieni Valetntīndienas vakariņām. Uzmanību – sastāvā ir afrodīziji! 

Šķīstošās kafijas garša un smarža atšķiras no pupiņu kafijas aromāta, bet vai ir pamats uzskatīt, ka ātri pagatavojamais dzēriens ir kaitīgs? Izrādās – dažiem tas pat ieteicams!

Kāpēc smaržu mākonis, ko aiz sevis atstāj saposusies dāma, citam izraisa šķavas un sliktu dūšu? Uzziniet vairāk par ķīmiju smaržu pudelītē.

"Dzērām ūdeni, kurā ir divdesmit piecas reizes lielāka radiācijas deva, nekā pieļaujams." Kā joga Sergejam Jolkinam palīdzēja atveseļoties pēc darba Černobiļas tuvumā.

Meklējam un atrodam. Arī ziemā mežā ir papilnam vērtīgu dabas velšu, ko izmantot veselības uzlabošanai.

Pārprastās diētas un teorijas par ūdeni. Zinātnieka viedoklis.

Uzmanību! Noskaidroti abonentu loterijas uzvarētāji! Uzvārdus atradīsiet februāra 36,6°C!

Draugiem Facebook Twitter Google+