36,6 C

Skaista sieviete, jogas pasniedzēja, fotogrāfe, māte un vecmāmiņa. Ineta Ķirse-Tiesniece – par savu slepeno dienasgrāmatu, meditāciju un sevis apzināšanos. 

 

Vai bāriņtiesas ir mafija, kas atņem labiem vecākiem bērnus? Intervija ar Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas priekšnieci Lailu Riekstu-Riekstiņu.

 

Nespēj pievilkties ne reizi? Tas ir piedodams, ja esi sieviete... Spēka dienu gaidot, sarunājamies ar ielu vingrošanas entuziastu Māri Šlēziņu

 

Mākslīga, dabiska, stipra, vāja... Zem lupas – imūnsistēma

 

Ķirurgiem – ka tik NEgriezt! Par endoskopiskajām operācijām, kas neatstāj rētas un ļauj jau drīz būt atkal uz kājām.

 

Noderēs klases audzinātajam un sola biedram! Vingrojumus skolas skolā demonstrē divi skolēni – Kārlis un Elīza. 

 

Jo vairāk attīstās tehnoloģijas un zūd nepieciešamība daudz lasīt, iedziļināties, kā arī rakstīt ar roku un mācīties no galvas, jo mazinās  IQ. Dažādi speciālisti – par mācīšanās nozīmi mūža garumā. 

 

Kurš zina, ka Latvijā iespējams trenēties daiļlēkšanā? Par spīti finansējuma un reklāmas trūkumam jaunie sportisti piedalās pat starptautiskās sacensībās. 

 

Populārā krimiķu rakstniece Dace Judina ļauj atskanēt liriskai notij. Atšķir rubriku Septembra pieskārieni

 

Kā pieņemt izmaiņas izskatā, ko darīt, ko – noteikti ne. Sejas kopšana pēc menopauzes.  

 

Žurnālistes Ineses Liepiņas atmiņas par skolas ēdnīcu un ātrā recepte gaļas piedevai pie čipsiem. 

 

Turpinām krāsaino recepšu sēriju! Neiedomājami, bet izdevās – šoreiz visi ēdieni BALTI!

 

Mazina tūsku, palīdz vēža gadījumā... Zemestaukus zinātnieki pētījuši krustu šķērsu, atrodot arvien jaunas apbrīnojamas īpašības. Daktera Sergeja Kuzņecova stāsts par vērtīgo sēni, kā arī par dažādu augu eļļu labo iedarbību uz cilvēka organismu. 

 

Viena tuksnesī, bez naudas Jaunzēlandē, pie sveša vīrieša Austrālijā... Rubrikā Man izdevās – par Innu, kura savu stabilo, nodrošināto dzīvi vienā dienā pārvērta par aizraujošu piedzīvojumu. 

 

Andis Geste feisbuka lietotājiem pazīstams kā astrologs, kurš sastāda visiem pieejamas jocīgas bezmaksas prognozes. Viņš ir arī psihologs, viens no spoguļošanas metodes izveidotājiem. Rubrikā Eksperiments – par to, kā tā darbojas, stāsta tie, kuri ir izmēģinājuši. 

 

Draugiem Facebook Twitter Google+