Planētas noslēpumi

 

Kosmiskais klusums: pretēji tam, ko parasti pauž kino režisori, patiesībā kosmoss ir pilnībā kluss.

Melno caurumu noslēpumi: zinātnieki noskaidrojuši, ka kosmiskie melnie caurumi faktiski ir nemirstīgi, un to dzīlēs pat varētu būt iespējama dzīvība.

Reptoīdu rase: daudz kas liecina par to, ka patiesībā īstie saprātīgā cilvēka senči varētu būt aizvēsturiski saprātīgie reptoīdi, kas uz Zemes ieradušies no citām planētām.

Mīts par Ledus kauju: fakti liecina, ka patiesībā nekādas leģendārās Ledus kaujas nav bijis, un tāpēc Peipusa ezera dzelmē nav meklējamas arī latvju bāleliņu atliekas.

Lidojošie cilvēki: visdrīzāk, daudzu tautu teiksmās un leģendās paustais par lidot spējīgām cilvēkveidīgajām būtnēm nav tikai kaila fantāzija, jo tādas būtnes dažkārt sastopamas arī mūsdienās.

Mūžīgais žīds: leģendārais mūžīgais un nenovecojošais klaiņotājs, kuru savulaik neganti nolādējis Jēzus Kristus, iespējams, vēl šodien kaut kur klīst apkārt pilsētās, laukos vai mežos.

Visbīstamākās profesijas: pasaulē ir daudz dažādu dzīvībai bīstamu nodarbju un izklaižu, taču tostarp, izrādās, ir arī virkne īpaši bīstamu profesiju, kuru pārstāvji regulāri un masveidā iet bojā sava darba pienākumu pildīšanas laikā.

Šokējošie rituāli: dažādām pasaules tautām gan senatnē bijušas, gan vēl joprojām saglabājušās visnotaļ šokējošas tradīcijas, kas pārspēj visaugstāko fantāzijas lidojumu.

Džimijs Hendrikss: par visu laiku labāko rokmūzikas ģitāristu atzītajam tumšādainajam ģēnijam no dzīves tik agri bija jāaiziet, iespējams, tāpēc, ka tā vēlējās daži viņa tuvākie līdzgaitnieki, jo tas solīja lielāku materiālo izdevīgumu.

Katrīna Denēva un viņas meita: mazliet skarbas lieliskas aktrises un viņas meitas, kura arī gājusi mātes pēdās, savstarpējās attiecības, kas gan nav liegušas abām pat filmēties kopā

Kodolkari uz Zemes senatnē: pētniekiem vairs nav nekāds noslēpums, ka jau sirmā senatnē uz Zemes mitušas pietiekam augstu attīstītas civilizācijas, kas savā starpā izcīnījušas postošus un pašas iznīcinošus kodolkarus (noslēguma daļa).

Padomju karavīru zvērības: aizvien vairāk faktu apliecina to, ka, ieejot Vācijas zemēs, padomju karavīri ikdienas zvērībās lielā mērā pārspējuši fašistu izdarības.

Letarģija: pārsteidzoša un ļoti dīvaina parādība, kad cilvēks iemieg pat uz vairākiem desmitiem gadu, tostarp saglabājot visas dzīvības funkcijas, un ko mediķi uzskata par epidēmisku slimību.

Abonēt drukātu izdevumu
Abonēt
Draugiem Facebook Twitter Google+