Planētas noslēpumi

 

 

Ģenētikas ideāls: zinātnes ļaudis jau pietuvojušies tam, lai ar ģenētikas metodēm spētu radīt savā ziņā "ideālu" saprātīgo būtni.

Nav tikai viens Mēness: ir daudz vairāk vai mazāk pamatotu versiju par to, ka Zemei ir vēl viens pavadonis, tikai dažādu apstākļu dēļ mēs to neredzam.

Spoku kuģi: kopš senatnes apritē ir leģendas par spoku kuģiem, no kuriem pazuduši cilvēki, bet kuri turpina kuģot; iespējams, pie vainas dabiskā infraskaņa.

Zinātne atzīs jetiju: noteikta daļa zinātnieku sagatavojuši nepieciešamos dokumentus, lai jetiju atzītu par reālu sugu – arī neskatoties uz to, ka tāds vēl joprojām nav atrasts.

Zilākalna mistika: tepat Augšvidzemē ir kalns, kas jau kopš senatnes apvīts mistikas pārpilnām leģendām.

Ēģiptes Lielais Sfinkss: noslēpumainais veidojums, kas gozējas Ēģiptes piramīdu priekšā ir krietni vien vecāks par pašām piramīdām.

Ugunīgie monstri: cilvēki pasaulē vēl joprojām novēro, kā no pazemes izkāpj šaušalīgas būtnes, kas pārvietojas un uz visām pusēm spļauj uguni.

Cilvēki pirms miljona gadu: aizvien grūtāk kļūst noslēpt pārsteidzošus dažādos zemes slāņos atrastos artefaktus, kas apliecina, ka cilvēki uz Zemes mituši jau pirms miljona gadu.

Smalkā smadzeņu pasaule: joprojām visneizpētītākā un vismazāk izprastā vide pasaulē ir cilvēka smadzenes.

Džakomo Kazanova: it kā nelāga sieviešu pavedinātā slavu iemantojušais vēsturiskais personāžs patiesībā bija sieviešu dievinātājs, literāts un tostarp arī spiegs.

Merkeles dosjē: daži fakti par politiski visnotaļ nepievilcīgo dāmu, kura patlaban spēj lemt Eiropas tautu likteņus.

Ozijs Osborns un viņa Šārona: trakulīgais un ar konkrētu diagnozi apveltītais smagā roka pionieris un viņa savdabīgā ģimenes dzīve ar "savu otro mammu".

Vecākā cilvēku apdzīvotā vieta: zinātnieki atklājuši pagaidām visvecāko zināmo cilvēku apdzīvoto vietu pasaulē – Čatalhjujuku.

Sazvērestība ar NLO: aizvien vairāk pētnieku pauž pārliecību, ka NLO jau sen apmeklējuši Zemi un stājušies kontaktos ar pasaules lielvalstu valdībām.

Kapitāls ir īstā vara: stāsts ir par patieso pasaules pārvaldītāju, proti, naudu jeb dažādos negodīgos veidos uzkrāto kapitālu.

Pārsteidzošā izdzīvošanas spēja: joprojām nebeidz pārsteigt dažādie gadījumi, kuros cilvēki spējuši izdzīvot, lai arī izredžu vairs nav bijis nekādu.

Okeāna straumes: noslēpumainie likumi, kam pakļaujas okeānu straumes.

Abonēt drukātu izdevumu
Abonēt
Abonēt
e-izdevumu
Abonēt
Draugiem Facebook Twitter Google+