Planētas noslēpumi

Atkal Bermudu trijstūris: lai arī pilnībā precīza un pamatota skaidrojuma joprojām nav, tomēr zinātne pauž savus argumentus, ar tiem strikti norobežojoties no jebkādām paranormālām hipotēzēm.

 

Kas ir Laiks: nemaz nav tik vienkārši, jo, izrādās, Laiks mums pierastajā izpratnē patiesībā nav nekas vairāk kā parasts cilvēka izdomājums paša ērtībām.

 

Portāls uz citām dimensijām: Amerikas kontinenta vissenākā pilsēta ir tik dīvaina, ka, visdrīzāk, tā ir kādu ārpuszemes izcelsmes roku būvēta, turklāt ļoti specifiskam starpdimensiju ceļošanas nolūkam.

 

Nauda ir mistiska: kāpēc gan ir tā, ka vieniem nauda vārda vistiešākajā nozīmē līp pie pirkstiem, savukārt citi to galvenokārt redz tikai īsu brīdi...

 

Mēness noslēpumainības: lai arī var uzskatīt, ka cilvēce par Mēnesi zina vairāk, kā par jebkuru citu debess ķermeni, tomēr uz tā novērojama gūzma pilnībā neiedomājamu lietu un parādību.

 

Noķert veiksmi aiz astes: veiksme ir ļoti efemers jēdziens, taču mūsdienu zinātne pauž, ka noteiktās robežās to ir iespējams pievilināt sev ļoti tuvu.

 

Nikolo Paganīni: ģeniālais vijolnieks, kurš patiešām spēlējis un komponējis kā pats nelabais, izrādās, visiespaidīgākos piedzīvojumus baudījis vēl daudzas desmitgades pēc savas nāves. .

 

Beluči un Kasels: ļoti moderns un savā ziņā aizkustinoši izlaidīgi politkorekts mūsdienu aktiervides pārītis, kas arī nespēj savu dzīvi – lai kāda tā arī būtu –iedomāties viens bez otra.

 

Depresīvais kino: ja kāds vēlas izbaudīt īstenu depresiju, tad jāskatās gluži konkrēti kino darbi, un, izrādās, tādu mūsdienās patiešām netrūkst.

 

Noslēpumainā Lemūrija: vēl kāda teiksmaina, noslēpumaina neiedomājami tālas senatnes zeme, kas, iespējams, bijusi viena no visattīstītākajām civilizācijām visā Zemes pastāvēšanas vēsturē.

 

Zvēri un cilvēku izdzīvošana: zinātnieki izpētījuši, ka faktiski cilvēce par savu eksistenci var pateikties virknei aizlaiku plēsīgo zvēru, kas pamanījās izmirt vēl pirms tā, kā būtu iznīcinājuši bez izņēmuma visus cilvēkus.

 

Nepielūdzamā ģenētika: lai kā arī censtos visa veida mūsdienu sintētiskās domāšanas uzspiedēji, tomēr ģenētika ir absolūti nepielūdzams spēks, un no tā nevienam nav izredžu paglābties.

 

Abonēt drukātu izdevumu
Abonēt
Abonēt
e-izdevumu
Abonēt
Draugiem Facebook Twitter Google+