Planētas noslēpumi

Zinātne atbalsta meditāciju: lai arī meditāciju uzskata par gluži ezotērisku padarīšanu, tomēr mūsdienu zinātne nenoraida tās iespējami pozitīvās izpausmes.

 

Nestandarta saprāts: meklējot dzīvību un saprātu ārpus Zemes, cilvēks nezin kāpēc lūkojas pēc kaut kā sev līdzīga, taču daudz kas liecina, ka tajā gadījumā, ja kaut kas tāds patiešām ir, tad tas ir tādā formā, kādu cilvēks pat nav spējīgs iedomāties.

 

Šokējoši psiholoģiskie eksperimenti: dažkārt zinātnes vārdā pētnieki spējīgi veikt arī šaušalīgus eksperimentus, tostarp ar dzīviem cilvēkiem un pat iesaistot arī bērnus.

 

Ūdens dzīļu noslēpumainās skaņas: okeānu dzīles regulāri noraida dīvainas skaņas, kuru analīze uzrāda, ka to avots varētu būt vēl nezināmas dzīves būtnes.

 

Kentauri: šīs teiksmainās būtnes tik dāsni sastopamas senajos literatūras avotos un mākslā, ka pētniekiem nav šaubu – tās savulaik bijušas gluži reālas būtnes.

 

Pazemes impērija: zem zemes joprojām neatklāts ir gigantisks dažādu eju un būvju labirints, turklāt pētījumi liek domāt, ka tajās mīt kāds dīvains saprāts.

 

Grēcīgās ieņemšanas rezultāts: viena no dīvainajām cilvēka organisma patoloģijām ir gluži neapzināta cita cilvēka nēsāšana sevī, par to pat nenojaušot.

 

Svētceļojumi: pasaule joprojām ir reliģiju un dažāda veida misticisma pārņemta, un tad nu katrs izpaužas, kā vien māk, tomēr ir parādības, kas visus vieno, un tādi ir tā dēvētie svētceļojumi.

 

Ķeizariene Katrīna II: viena no leģendārākajām valdniecēm ne tikai Krievijas, bet arī visas pasaules vēsturē, kura izcēlusies gan ar savu seksuālo apetīti, gan tostarp krietniem un vienlaikus arī postoši izšķērdīgiem saimniekošanas darbiem.

 

Šarlote un Seržs Geinsbūri: kārtējais glamūrīgās kinopasaules saldais pārītis.

 

Latvijas un Lietuvas robežkonflikti: gadu un gadsimtu gaitā latvieši un lietuvieši ķīvējušies par savstarpējām robežām, un šis niķis nav pārgājis arī mūsdienās.

 

Iluminātu enerģētiskais vampīrisms: par tā dēvēto Slepeno Pasaules Valdību spriests daudz un pamatīgi, lai gan īpašā enerģētiskā vampīrisma, no kā ilumināti vispār var pārtikt un izdzīvot, aspekts tā kā mazāk aplūkots.

 

Psihiatriskais Gulags PSRS: viens no boļševiku valdības pelēkajiem kardināliem Jurijs Andropovs savulaik izdomāja un ieviesa sistēmu, kā neapmierinātos ar dzīvi PSRS klasificēt kā psihiski nelīdzsvarotus cilvēkus un atbilstoši izolēt no sabiedrības.

 

Slepenā planētu kolonizācija: uzkrājusies gūzma dokumentu un faktu, kas apliecina, ka pasaules lielvaras joprojām tīko īstenot gluži reālu tuvējā kosmosa kolonizāciju.

 

Saules aptumsums un cilvēks: izrādās, šī parādība praktiski neiespaido ne cilvēka veselību, ne pat viņa uzvedību.

Abonēt drukātu izdevumu
Abonēt
Abonēt
e-izdevumu
Abonēt
Draugiem Facebook Twitter Google+