Mobilā versija
+0.8°C
Kristaps, Krists, Klinta, Kristers, Kristofers
Pirmdiena, 18. decembris, 2017
29. jūnijs, 2014
Drukāt

Jaunatklātajā “Subway” vidēji dienā tiek apēstas 450-500 sviestmaizes

Foto-LETAFoto-LETA

Jūnija vidū atvērtajā “Subway” ēstuvē Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pirmo divu nedēļu darbības rezultāti liecina, ka vidēji dienā tiek pasūtītas 450 līdz 500 individuāli sagatavotas sviestmaizes, informēja “Subway” franšīzes turētāja SIA “Submarine Latvia” pārstāve Inga Latkovska.

Piektdien – jaunā “Subway” restorāna prezentācijas dienā – tika sasniegts pagaidām vislielākais pasūtījumu skaits dienā, tas ir, 700 sviestmaizes, norādīja Latkovska.

“Pirmo divu nedēļu darba rezultāti ļauj mums pārliecināties, ka lēmums atvērt “Subway” Latvijā ir bijis pareizs. Atpazīstams un labu reputāciju iemantojis zīmols, nemainīgi laba produktu kvalitāte, profesionāla apkalpošana – atbilstoši “Subway” starptautiskajiem standartiem – šie faktori arī ir galvenie “Subway” lielajai popularitātei. Pirmās divas nedēļas arī parāda, ka Latvijā vislabāk garšo sviestmaizes ar vistu, kas aizņem gandrīz pusi pasūtījumu, tāpat populāras ir veģetārās sviestmaizes. Vislielākais apmeklētāju pieplūdums ir dienas vidū, kad klienti pasūta dienas piedāvājumu. Otrs lielākais apmeklētāju skaits ir vakarā, kad “Subway” kļūst par sarunu, diskusiju un tikšanās vietu,” norāda “Submarine Latvia” valdes priekšsēdētājs Aigars Kaugars.

SIA “Submarine Latvia” pirmo “Subway” ēstuvi Latvijā atvēra jūnija vidū. Telpu platība ir 111 kvadrātmetri, no tām gandrīz vienu trešdaļu aizņem virtuve, bet pārējā platība ir paredzēta apmeklētājiem. Restorāns darbosies katru dienu un “Submarine Latvia”, atverot “Subway” restorānu, nodrošinās desmit pastāvīgas darbavietas. “Subway” attīstībā Latvijā ieguldīti 100 000 eiro.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+